• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +3620 208-96-07

Egyesületünk megalakulásának éve 2006.. Ebben az évben lelkes, és a sportot szerető helyi vállalkozok valamint az önkormányzat segítségével létrejött a Panoráma úti sporttelep, melynek működtetését az Egy Darab Gyepért Alapítvány kezdte meg.
Ezekben az években, együttműködési szerződéssel a DVSI korosztályos csapatainak neveltük gyermekeinket, akiknek létszáma 2013 év végére a 150 főt is elérte!
2014 januárjában egyesületünk összes gyermeke átkerült a DPASE korosztályos csapataiba.
Egyesületünk 2016 júniusában kezdte meg újra tevékenységét DUFKSE néven! Célul tűzve ki a minőségi utánpótlás nevelést városunkban!
Egyesületünk jelenleg 2 Dunaújvárosi óvodában tart foci tanfolyamot, ahol 40, 5-6 éves gyermek vesz részt heti képzéseinken.
E tanfolyamok célja, hogy előképzést teremtsünk a sportág számára, és ezzel egy időben megkedveltessük azt a gyerekekkel.
Akik kedvet kapnak a futball alapjainak elsajátítására, azoknak lehetőség nyílik korosztályos csapatainkba jelentkezni!
Korosztályinkban jelenleg, 60 lelkes gyermek futballozik U7-től az U12-es korosztályig!
Célunk, hogy a nálunk nevelkedő gyermekek, a mai kor követelményeinek megfelelő szakmai felkészítést kapják! Ennek érdekében a nemzetközi edzéstrendeket követve állítjuk össze a napi edzésterveket. Továbbá egyesületünk számára fontos, hogy a korosztályos csapataink minél előbb bekerüljenek a nemzetőzi vérkeringésbe, melynek érdekében az Olaszországi Bolzáno Csapataival szoros és baráti kapcsolatot ápolunk, ezzel még nagyobb fejlődési lehetőséget biztosítva játékosainknak és kollégáinknak!